Si të na gjeni


Zyrat tona ndodhen në adresën:
74 Queensway
Bayswater
London W2 3RL

Telefon: 0800 633 5985

Zyrat ndodhen në katin e dytë, mbi William Hill Bookmakers, mes Burger King dhe McDonalds.

Zyrat tona ndodhen PËRBALLË stacionit të metrosë Bayswater (Circle Line) dhe pranë stacionit të metrosë Queensway (Central Line) dhe stacionit të metrosë Royal Oak (Hammersmith & City Line) në Londrën Perëndimore.

Autobusi 70 ndalon përballë zyrave tona.


View Larger Map